Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Nicoleta Rhfir, din Parchetul Tribunalului Constanța, undă verde de la CSM pentru pensionare

ro

24 Aug, 2023 14:04 838 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța

Magistratul Nicoleta Rhfir, procuror al Parchetului Tribunalului Constanța și inspector al Direcției Inspecției pentru Procurori din Inspecția Judiciară, părăsește sistemul prin pensionare!
 
Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Procurori, a aprobat azi, 24 august 2023, cu unanimitate, solicitarea privind eliberarea din funcția de magistrat ca urmare a pensionării.
 
Potrivit datelor oficiale, „Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Rhfir Nicoleta, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de inspecție pentru procurori. (unanimitate)“.
 
Acum, urmnează ca Președintele României să semneze decretul privind eliberarea magistratului din funcție, prin pensionare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri justiție Constanța
Magistratul Nicoleta Rhfir, inspector judiciar și procuror al Parchetului Tribunalului Constanța, iese la pensie

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii