Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Magistratul Nicoleta Rhfir, inspector judiciar și procuror al Parchetului Tribunalului Constanța, iese la pensie

ro

22 Aug, 2023 11:22 907 Marime text
  • Nicoleta Rhfir are mandat valabil ca inspector judiciar până la data de 22 ianuarie 2024.
Nicoleta Rhfir, procuror al Parchetului Tribunalului Constanța și inspector în cadrul Direcției Inspecției pentru Procurori, din Inspecția Judiciară, iese la pensie.
 
Magistratul a înaintat  Secției pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării.
 
Cererea sa va fi analizată în cadrul ședinței Secției pentru Procurori a CSM de joi, 24 august 2023.
 
Dacă va fi aprobată, solicitarea va fi înaintată președintelui României pentru semnarea decretului privind eliberarea din funcție a procurorului constănțean, prin pensionare.
 
Mandatul Nicoletei Rhfir ca inspector judiciar este valabil până la data de 22 ianuarie 2024, aceasta fiind numită în funcție în urma câștigării concursului, pe data de 22 ianuarie 2018, mandatul fiind de șase ani.
 
Mai multe știri despre justiția din Constanța pot fi accesate pe site-ul ZIUA de Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cine îi verifică pe magistrați Tabelul complet al inspectorilor judiciari în funcție. Cine e din Constanța. Noul concurs a fost amânat (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii