Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce posturi sunt libere la Curtea de Apel Constanța și instanțele arondate, pentru transfer (DOCUMENT)

ro

14 Oct, 2023 16:58 1316 Marime text
  • În Secțiunea Document poate fi accesată lista cu posturile disponibile în cadrul acestei sesiuni la toate instanțele din țară, publicate de Consiliul Superior al Magistraturii.

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat deschiderea sesiunii de transfer a judecătorilor, etapa I, desfășurată în perioada octombrie – noiembrie 2023.


Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, pentru Curtea de Apel Constanța sunt disponibile în vederea transferului patru posturi, dintre care două sunt sub rezerva publicării decretelor de pensionare a unor magistrați.


Pentru Tribunalul Constanța sunt disponibile zece posturi, două dintre ele fiind sub rezerva publicării decretelor de pensionare, iar la Tribunalul Tulcea sunt opt posturi, unul singur fiind sub rezerva publicării decretului de pensionare.


Cele mai multe posturi disponibile pentru transfer sunt la Judecătoria Constanța, fiind vorba despre 12 posturi, cinci urmând să devină vacante la data de 1 noiembrie 2023.


La Judecătoria Hârșova sunt două posturi, iar la Judecătoria Medgidia sunt patru posturi, două dintre ele fiind vacante de la data de 1 noiembrie 2023.


Pentru Judecătoria Babadag este disponibil un singur post, iar la Judecătoria Tulcea sunt patru posturi dedicate acestei sesiuni de transfer, unul fiind sub rezerva publicării decretului de pensionare.


În Secțiunea Document poate fi accesată lista cu posturile disponibile în cadrul acestei sesiuni la toate instanțele din țară, publicate de Consiliul Superior al Magistraturii.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O judecătoare de la Curtea de Apel Constanța și două de la Tribunalul Constanța se pensionează!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii