Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soarta viitorului spațiu pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța se decide în instanță

ro

27 Nov, 2021 00:00 1606 Marime text
  • Magistrații Secției a II-a Civile a instanței, în completul Apel comercial 7, format din magistrații Aniela Adriana Staicu și Elena Laura Suliman, au anunțat că vor lua o hotărâre în proces la data de 9 decembrie 2021.
  • Spațiul medical din cartierul Medeea fusese concesionat unei societăți medicale private, dar, odată cu debutul pandemiei de Covid-19, în martie 2020, SCBI a solicitat, pe cale judecătorească, eliberarea spațiului.
 
Soarta spațiului medical din cartierul constănțean Medeea, unde se intenționează amenajarea unui al doilea spital suport Covid din Constanța va fi decisă, în prima jumătate a lunii decembrie, la Tribunalul Constanța.
 
Magistrații Secției a II-a Civile a instanței, în completul Apel comercial 7, format din magistrații Aniela Adriana Staicu și Elena Laura Suliman, au anunțat că vor lua o hotărâre în proces la data de 9 decembrie 2021.
 
Amintim, cazul a ajuns în atenția Tribunalului Constanța după ce Judecătoria Constanța a hotărât ca spațiul medical să revină Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
Spațiul fusese concesionat unei societăți medicale private, dar, odată cu debutul pandemiei de Covid-19, în martie 2020, SCBI a solicitat, pe cale judecătorească, eliberarea spațiului.
 
Solicitarea a fost aprobată de Judecătoria Constanța, însă procesul a ajuns în faza de apel după ce societatea medicală privată a atacat hotărârea Judecătoriei.
 
Amintim, este vorba despre dosarul cu indicativul 6978/212/2020, cauză în care Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța se judecă pentru centrul medical de pe strada Ion Ionescu de la Brad nr. 4 cu SC Centrul Medical Dorobanți SRL și SC Centrul de Diagnostic și Tratament Dr. Ciovică SRL.
 
În acest caz, UAT Municipiul Constanța prin Primar este intervenient.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial! După incendiul în care au murit șapte oameni
Stela Halichidis l-a dat în judecată pe Primarul Municipiului Constanța, pentru demiterea din fruntea Spitalului de Boli Infecțioase

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii