Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Singurul procuror înscris pentru DNA Constanța, respins

ro

02 Jul, 2021 00:00 2218 Marime text


 
  • Singurul magistrat care și-a depus candidatura pentru concurs a fost respins de comisia de examinare, pe motiv că nu îndeplinește criteriile privind vechimea.
  • Magistratul Anca Ramona Micu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, este singurul candidat pentru Servicul Teritorial Anticorupție Constanța al DNA.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publice listele cu procurorii care s-au înscris la concursul pentru funcțiile de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
 
În ce privește DNA Constanța, singurul magistrat care și-a depus candidatura pentru concurs a fost respins de comisia de examinare, pe motiv că nu îndeplinește criteriile privind vechimea.
 
CSM, forumul suprem al magistraților din România, a făcut publică lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 9 iunie – 21 septembrie 2021.
 
Astfel, potrivit datelor oficiale, magistratul Anca Ramona Micu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, este singurul candidat pentru Servicul Teritorial Anticorupție Constanța al DNA.
 
Candidatura sa a fost însă respinsă, pentru neîndeplinirea condiției de vechime.
 
În acest context, pentru DNA Constanța nu mai există niciun candidat la această sesiune de examen.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

DNA Constanța cere să știe cine a fost cazat la Flora!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii