Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:14 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în clubul Crush din Mamaia cu judecătoare, procuror şi poliţist! Avem sentinţa definitivă

ro

05 Oct, 2016 00:00 5577 Marime text


Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Constanţa au luat o decizie definitivă în dosarul în care mai multe persoane ar fi agresat, în clubul Crush din Mamaia, un grup de judecătoare, un procuror şi un poliţist.
 
Pe data de 21 aprilie, judecătorul Alexandru Bogdan Arhip, de la Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, a decis ca, pentru „comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice“, să-i pedepsească pe inculpaţii Constantin Claudiu Coman cu amendă de 2.100 de lei (15 lei/zi raportat la 140 de zile amendă), Iani Jaca şi Ştefan Răzvan Moroianu cu amendă de 2.800 de lei (20 de lei/zi amendă raportat la 140 de zile amendă).
 
Decizia judecătorului Alexandru Bogdan Arhip a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Ieri, judecătorii Adriana Ispas şi Ciprian Coadă, din Curtea de Apel Constanţa, au dispus achitarea inculpatului Moroianu pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Decizia este definitivă.  


 
Amintim că, în noiembrie 2015, Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău, judecători ai Curţii de Apel Constanţa, au decis condamnarea atât a lui Iani Jaca, cât şi a lui Alexandru Marius Popescu la câte doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de trei ani. În acest context, menţionăm că, la jumătatea lunii decembrie 2014, judecătoarea Iulia Constanţa Barac, fostul preşedinte al Secţiei Penale din Judecătoria Constanţa, dar şi al completului P1, le-a aplicat celor doi, în primă instanţă, o amendă penală în valoare de 2.700 de lei, pentru lovire sau alte violenţe.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile anterioare, Iani Jaca a ajuns în colimatorul magistraţilor în 2010, în urma unui scandal petrecut în clubul Crush din staţiunea Mamaia. Aşa cum menţionam şi în ediţiile trecute, poliţistul Cătălin Croitoru se afla în club împreună cu procurorul Cătălin Magdalena, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa (la vremea respectivă), şi cu judecătoarele Ruxandra şi Cristina Grecu, Lavinia Mihaela Cîrciumaru şi Iulia Taloş, toate din cadrul Judecătoriei Constanţa (la acea dată). La un moment dat, între grupul din care făceau parte Iani Jaca, Răzvan Ştefan Moroianu şi Constantin Claudiu Coman şi cel al oamenilor legii ar fi intervenit un schimb de replici, incident soldat cu vătămarea corporală a poliţistului. Pe data de 10 iunie 2013, Jaca, Moroianu şi Coman au fost trimişi în judecată pentru „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii