Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța, acțiune în forță, la Curtea de Apel Constanța împotriva unui fost director

ro

02 Sep, 2022 14:19 1845 Marime textNu mai puțin de trei dosare au ajuns la Curtea de Apel Constanța, vizând acțiuni în care Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța l-a dat în judecată pe fostul director Adrian George Gâmbuțeanu, pentru diferite sume de bani.
 
După ce Tribunalul Constanța a respins acțiunile, reprezentanții Regiei s-au adresat Curții pentru a schimbat hotărârea inițială și a primi câștig de cauză.
 
Este vorba despre dosarele 8350/118/2021, 8353/118/2021 și 8356/118/2021, în care RAJDP Constanța este apelant reclamant, iar Adrian George Gâmbuțeanu, fostul director al regiei, este intimat pârât, obiectul dosarului fiind „acțiune în răspundere contractuală“.
 
Suma totală solicitată în cele trei dosare se ridică la peste 23 de milioane de lei, acțiunile fiind, însă, respinse în primă instanță, așa cum am precizat anterior.
 
Mai exact, în toate cele trei dosare, instanța a apreciat acțiunile ca fiind prescrise.
 
Acum, Curtea de Apel Constanța urmează să stabilească data primelor înfățișări în judecarea apelurilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii