Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cheamă în judecată proprietarii restaurantului Vatra din stațiunea Mamaia. Vezi motivul (documente)

ro

03 Sep, 2021 00:00 2157 Marime text
  • Municipiul Constanța prin primar a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, un dosar împotriva SC Agro Sofil SRL
  • Obiectul dosarului este constatarea inexistenței dreptului de folosință al pârâtului asupra unui teren în suprafață de 1253 mp, situat în Constanța, stațiunea Mamaia, teren aferent Restaurantului Vatra
  • Municipalitatea a realizat și o estimare provizorie a contravalorii lipsei de folosință pentru cei trei ani anteriori introducerii cererii de chemare în judecată în sumă de 479.949,12 lei
 

 
Municipiul Constanța prin primar a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, dosarul nr. 6553/118/2021.

Pârât în dosar este SC Agro Sofil SRL.

Potrivit biroului de presă al municipalității, obiectul dosarului este „constatarea inexistenței dreptului de folosință al pârâtului asupra unui teren în suprafață de 1253 mp, situat în Constanța, stațiunea Mamaia, teren aferent Restaurantului Vatra".

Municipalitatea vrea obligarea pârâtului la plata contravalorii lipsei de folosință aferentă imobilului pentru o perioadă de 3 ani, anterior introducerii prezentei acțiuni, urmând a fi actualizată până la data rămânerii definitive a hotărârii pronunțate în cauză, precum și obligarea pârâtului la plata dobânzii legale aferente sumei, menționate la capătul de cerere anterior al prezentei cereri de chemare în judecată, pentru o perioada de 3 ani, anterior introducerii prezentei acțiuni, urmând a fi actualizată până la data rămânerii definitive a hotărârii pronunțate în cauză.

Municipalitatea a realizat și o estimare provizorie a contravalorii lipsei de folosință pentru cei trei ani anteriori introducerii cererii de chemare în judecată în sumă de 479.949,12 lei.

În secțiunea „documente", puteți vizualiza HCLM din 2019, privind constituirea dreptului de superficie a terenului în cauză în favoarea societății Agro Sofil SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Construcții private construite pe terenul municipiului. Primăria Constanța cheamă în judecată două SRL-uri și pe Mamaia SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii