Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițistul din Constanța acuzat de omor, vizat de o decizie a tribunalului!

ro

07 Jul, 2021 11:56 2282 Marime text

 
Alexandru Dîrmon, polițist al Secției 5 din Constanța, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, rămâne în arest preventiv.
 
Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța și este valabilă începând cu data de mâine, 08 iulie 2021.
 
Decizia oficială a Tribunalului Constanța
 

Admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Dispune prelungirea măsurii arestării începând cu data de 08.07.2021 şi până la data de 06.08.2021 inclusiv, a inculpatului Dîrmon Alexandru, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Respinge cererea formulată de inculpat privind înlocuirea arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.

 
Conform anchetatorilor, la data de 04 iunie 2021, orele 13.15, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.
 
Ulterior, persoana vătămată a decedat.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa foto (cu rol ilusrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii