Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perchezitii la Tulcea! (FOTO)

ro

06 Dec, 2023 18:43 976 Marime text
În cursul zilei de ieri , 05 decembrie 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal  Tulcea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea -Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea dar și a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Tulcea au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului  Tulcea, într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de evaziune fiscală și abuz de încredere. 

În fapt, activitatea infracțională desfășurată de făptuitori constă în  modalitatea  de  folosire a unor bunuri aparținând persoanei vătămate,  nedeclarând  la organul fiscal teritorial veniturile realizate din activitățile comerciale desfășurate, transmite IPJ Tulcea. 

În timpul punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară, a fost ridicată suma de 24.500 lei , susceptibilă a provenii din vânzarea bunurilor părții vătămate, precum și două pistoale cu bile de cauciuc deținute fără drept,  de asemenea  a fost pus în executare un mandat de aducere.



În cauză a fost extinsă urmarirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii situatiei de fapt, a mai punctat sursa citată. 



Citește și: 

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri! Unul dintre suspecți a aruncat pe geam o geantă plină cu bani (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii