Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Medgidia, Cernavodă și Mircea Vodă! Mandate de arestare menținute de tribunal

ro

23 Sep, 2022 10:07 1455 Marime text


Tribunalul Constanța a decis ca șase bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, din municipiul Medgidia, orașul Cernavodă și comuna Mircea Vodă, acuzați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, să rămână în stare de arest preventiv!

Decizia este definitivă!

Amintim că în prezenta cauză polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iunie-iulie 2022, inculpații au sustras sistemul catalitic de la mai multe autoturisme și autoutilitare, care se aflau parcate în municipiul Constanța, orașul Cernavodă și localitatea Valu lui Traian.

În urma descinderilor au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 autoturisme, despre care există indicii că ar fi fost utilizate la săvârșirea infracțiunilor, mai multe telefoane mobile, precum și bunuri cu valoare probatorie.

Dosarul este instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Poliției municipiului Medgidia, Poliției orașului Cernavodă, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii