Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Constanța! Procurorii DIICOT anunță finalul anchetei

ro

12 Jul, 2021 00:00 2180 Marime text
 
  • Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanța.
Procurorii DIICOT Constanța au finalizat cercetările specifice în dosarul perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul Constanța, în luna mai 2021.
 
Magistrații au dispus trimiterea în judecată a doi bărbați (Claudiu Marco Ţuglui si Mihai Cristian Chirimbuţă).
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Amintim că, în luna mai 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - S.T. Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și operațiuni fără drept cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive.
 
După realizarea unei acțiuni de prindere în flagrant delicta doi bărbați în timp ce ar fi comercializat droguri de risc, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța.
 
Au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, 12.000 de lei, 2 cântare electronice de precizie, 2 grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Percheziții DIICOT la Constanța! Doi bărbați, arestați
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii