Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Constanța! Cine a fost trimis în judecată

ro

22 Dec, 2022 12:16 1614 Marime text


 
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat, luna trecută, o acțiune în urma căreia 4 persoane au fost reținute.
 
Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de 2 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a 4 persoane (3 bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 63 de grame de substanțe psihoactive, 8 telefoane mobile, 12.000 de lei, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.
 
La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele 4 persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.
 
Cele 4 persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Acum, oamenii legii au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a celor patru.
 
Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Constanța.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii