Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedeapsă majorată pentru bărbatul care s-a masturbat pe scările de acces către Plaja Modern

ro

10 Jun, 2022 00:00 2201 Marime text
 
  • Decizia judecătorilor de condamnare este definitivă!
 
Judecătorii Curții de Apel Constanța au majorat pedeapsa primită în primă instanță de bărbatul, de aproximativ 65 de ani, care s-ar fi masturbat pe scările de acces către Plaja Modern!  
 
Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, inculpatul a fost trimis în judecată în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
În fapt, s-a reţinut că, finele lunii mai 2017, în jurul orei 14:00, în timp ce se afla pe scările de acces către Plaja Modern, s-a masturbat în public provocând indignarea trecătorilor.
 
Miercuri, 09 iunie 2022, Curtea de Apel Constanța a majorat pedeapsa cu închisoarea aplicată inculpatului pentru săvârșirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, de la 4 luni închisoare la 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Instanța a stabilit un termen de supraveghere de doi ani, pe durata termenului de supraveghere inculpatul se va supune următoarelor măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
Pe parcursul termenului de supraveghere, impune inculpatului să execute obligația de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.
 
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 60 de zile şi nominalizează Primăria/Consiliul Local al Comunei Agigea și R.A. Jude?eană de Drumuri și Poduri Constanța, ca instituţii în cadrul cărora obligaţia poate fi executată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Flagrant în sediul poliției
Un polițist din Constanța a refuzat o mită de 3000 de lei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii