Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronii staţiei GPL din Crevedia, plasaţi în arest la domiciliu

ro

29 Nov, 2023 19:53 853 Marime text
Foto: ISU DâmbovițaTribunalul Bucureşti a dispus miercuri eliberarea din arest preventiv a celor doi patroni ai staţiei GPL din Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, urmând ca aceştia să stea în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Decizia a fost luată după ce tribunalul a respins miercuri contestaţia procurorilor şi a menţinut o hotărâre a Judecătoriei Sector 5 luată în urmă cu două zile, scrie Agerpres.ro. 

Ionuţ Doldurea este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea, suspendat din PSD, şi locuieşte în complexul rezidenţia "Paradisul Verde" din Corbeanca, în timp ce Cosmin Stângă are domiciliul în Sectorul 1.

"Dispune înlocuirea arestării preventive a inculpaţilor Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Impune inculpatului Ionuţ Doldurea obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte efectiv (şi anume cel din sat Petreşti, comuna Corbeanca, cartier Paradisul Verde, strada Romaniţei nr. 16, jud. Ilfov), fără permisiunea organului judiciar ce a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Impune inculpatului Cosmin Stângă obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte efectiv (şi anume cel din municipiul Bucureşti, strada Fabrica de Cărămidă, nr. 7L , sector 1), fără permisiunea organului judiciar ce a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza", se arăta în decizia Judecătoriei Sector 5, menţinută de tribunal.

Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă se află în arest din 6 septembrie.


Citește și: 

Decizie definitivăPatronii stației GPL din Crevedia rămân în arest preventiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii