Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul Tribunalului Constanța scoate opt posturi pentru transferul procurorilor. Alte șase sunt disponibile la Parchetul Judecătoriei Constanța (DOCUMENTE)

ro

17 Dec, 2023 17:00 799 Marime text
  • În Secțiunea Document pot fi consultate Lista posturilor disponibile la unitățile de parchet din țară, precum și Calendarul estimativ al sesiunii de transfer.
Nu mai puțin de opt posturi sunt disponibile în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru procurorii care doresc să se transfere la această unitate de anchetă.
 
De asemenea, alte șase posturi sunt disponibile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, dar niciun post nu a fost scos la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în cadrul acestei sesiuni de transferuri.
 
Anunțul a fost făcut de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a deschis recent sesiunea de transfer a procurorilor, precizând că cererile de transfer se depun doar în format electronic.
 
Ultima zi de depunere a cererilor pentru etapa I de transfer este 3 ianuarie 2024, iar pentru etapa II este 10 ianuarie 2024.
 
Pentru prima etapă, Secția pentru Procurori a CSM va analiza cererile de transfer începând cu data de 23 ianuarie 2024, iar pentru a doua etapă, acestea vor fi analizate începând cu data de 30 ianuarie 2024.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate Lista posturilor disponibile la unitățile de parchet din țară, precum și Calendarul estimativ al sesiunii de transfer.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Daniel Nicola-Gheorghiu, propus șef în continuare în Tribunalul Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii