Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape opt ani de închisoare pentru Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean. Azi, un nou termen în apelul dosarului

ro

12 Apr, 2018 10:23 2716 Marime text
Azi, la Curtea de Apel Constanţa va avea loc un nou termen în dosarul în care Dănuţ Căpăţînă, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost condamnat, în primă instanţă, la aproape opt ani de detenţie (contopire cu o altă pedeapsă). Tot în prezenta cauză, SC Mara Investcom SRL Constanţa a fost condamnată la o pedeapsă de 150 zile - amendă în cuantum de 1.000 de lei/zi amendă, respectiv 150.000 de lei amendă penală.
 
Într-un alt dosar, Dănuţ Căpăţînă a fost condamnat, în primă instanţă, de Tribunalul Constanţa, la pedeapsa de patru ani şi patru luni de închisoare cu executare. În prezent, apelul dosarului se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa.
 
Recent, Dănuţ Căpăţînă, fost manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa, a fost trimis în judecată alături de omul de afaceri Sorin Strutinsky, cauza fiind instrumentată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie. Dănuţ Căpăţînă este bănuit de două infracţiuni de luare de mită, dintre care una în formă continuată. Asta în timp ce Sorin Strutinsky este acuzat de complicitate la luare de mită în formă continuată şi de trafic de influenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii