Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:38 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Oficial! Viorel Gabriel Teliceanu este noul șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa

ro

24 Aug, 2021 14:40 2310 Marime text

 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a lui Viorel Gabriel Teliceanu, procuror la aceeaşi unitate de parchet, în prezent delegat în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală, începând cu data de 01.09.2021, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.
 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a lui Viorel Gabriel Teliceanu , începând cu data de 01.09.2021.

Contactat telefonic, Viorel Gabriel Teliceanu, noul prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat, pentru ZIUA de Constanța: Continuăm munca! Avem dosare în care să lucrăm“.
 
mai precizăm că tot azi Secţia pentru procurori a CSM a hotărât delegarea în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a lui Grigore-Iacobici Gill-Julien, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu grad profesional corespunuzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 01.09.2021.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii