Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Un luptător de arte marţiale, sub control judiciar la Constanța

ro

16 Aug, 2021 12:53 1292 Marime text

 
Bărbatul din București, luptător de arte marţiale mixte, care a aruncat un scaun de la balconul unui bloc, apoi o sticlă cu apă de la etaj, a fost plasat sub control judiciar.
 
Din fericire, două fete care treceau prin fața blocului în acel moment nu au fost lovite.
 
Bărbatul deține un apartament de lux în Mamaia Nord.
 
Oficial
 

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru 60 zile, față de inculpatul O.V.C., cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 Cod penal, cu aplic. art. 41 alin. 1 Cod penal, şi distrugere, prev.
 
De art. 253 alin. 1 din Cod penal, cu aplic. art. 41 alin. 1 Cod penal, ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod penal.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului O.V.C s-au
reținut următoarele: În noaptea de 07-08.08.2021, în jurul orei 03:00, aflându-se la o petrecere ce a avut loc în staţiunea Mamaia, de faţă fiind mai multe persoane, a aruncat într-un loc public, respectiv parcarea din fața blocului, fără niciun motiv, cu un scaun pliabil peste balconul apartamentului, scaun ce a căzut peste autoturismul marca Jeep Wrangler, ce se afla parcat, provocându-i distrugeri minore, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică, iar ulterior, acesta i-a luat ochelarii de vedere ce aparțineau persoanei vătămate D.Ş, care era prezent în apartament şi i-a aruncat peste acelaşi balcon, provocând distrugerea acestora.
 


Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției staţiunii Mamaia, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul O.V.C.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii