Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O să te lovesc unde te doare mai tare, adică la copil“ Poliţist din Constanţa, ameninţat chiar în postul de Poliţie. Avem sentinţa finală!

ro

19 Jun, 2018 00:00 7283 Marime text
Sentinţă definitivă pentru un cetăţean din Constanţa suspectat că, în contextul unui conflict spontan, ar fi ameninţat un poliţist, chiar în postul de Poliţie. Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis condamnarea inculpatului la opt luni de închisoare cu executare, pentru ultraj.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, aproape de finele anului trecut, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a ameninţat un poliţist în timp ce acesta întocmea un proces-verbal de constare. Omul legii a fost ameninţat chiar în postul de Poliţie, unde inculpatul venise pentru a-i reproşa poliţistului că i-ar fi făcut un dosar penal, aparent fără motiv.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, ameninţările inculpatului au vizat familia poliţistului, respectiv: „O să te lovesc unde te doare mai tare, adică la copil. Îţi cunosc copilul şi soţia“.
 
Cel în cauză a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru ultraj. Recent, inculpatul a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Constanţa, în primă instanţă, la opt luni de închisoare cu executare. Decizia Judecătoriei Constanţa a fost menţinută şi de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii