Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă sesiune Ce funcții de conducere din instanțele din Constanța a scos Consiliul Superior al Magistraturii la concurs? (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2022 16:25 3326 Marime text

 
  • În Secțiunea Document puteți consulta toate posturile scoase la concurs în această sesiune de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii organizează un nou concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere din instanțele din țară, printre posturile puse la bătaie numărându-se și mai multe funcții din instanțele arondate Curții de Apel Constanța.
 
Conform anunțului oficial, pentru instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța s-au scos la concurs următoarele posturi: un post de vicepreședinte al Tribunalului Constanța, postul de vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia, funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia și, respectiv, al Judecătoriei Hârșova.
 
De asemenea, au mai fost scoase la concurs funcțiile de președinte al Judecătoriei Măcin și, respectiv, vicepreședinte al Judecătoriei Tulcea, ambele instanțe arondate Curții de Apel Constanța.
 
Potrivit calendarului oficial al examenului, ultima zi de depunere a candidaturilor la Institutul Național al Magistraturii este data de 30 septembrie 2022, iar pe 10 octombrie 2022 este ultima zi pentru depunerea proiectelor referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere.
 
După testarea psihologică, scris și interviu, spre mijlocul lunii octombrie, urmează, între 4 și 14 noiembrie 2022, susținerea proiectului.
 
Testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va avea loc pe 11 decembrie 2022.
 
Rezultatele concursului vor fi afișate pe 21 decembrie 2022.
 
În Secțiunea Document puteți consulta toate posturile scoase la concurs în această sesiune de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Oficial
Cine este noul președinte al Curții de Apel Constanța! A luat 9.80 la testarea scrisă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii