Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă pensionare în conducerea instanțelor arondate Curții de Apel Constanța!

ro

12 Jan, 2023 09:40 1303 Marime text


După valul de pensionări la vârf de la finele anului 2022, o nouă pensionare vine în rândul judecătorilor care asigură funcțiile de conducere în instanțele dobrogene, toate arondate Curții de Apel Constanța!

Este vorba despre magistratul Luminița Niculache, președintele Tribunalului Tulcea.

Informația a fost făcută publică de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a anunțat că cererea magistratului de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării, va fi discutată astăzi, 12 ianuartie 2023, de către membrii Secției pentru Judecători a CSM.

Amintim, la finele anului trecut au fost aprobate cererile de pensionare formulate de mai mulți judecători și procurori din Constanța, inclusiv cea a președintelui Tribunalului Constanța, magistratul Cristina Ramona Duță, a vicepreședintelui Cristina Mihaela Grădinariu, a șefului procurorilor anti-mafia din Constanța, magistratul Paul Ardeleanu, a procurorului general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța, magistratul Beatrice Silvia Șișman, dar și multe altele.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii