Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă încercare de executare a conturilor lui Nicușor Constantinescu de către Consiliul Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

25 Feb, 2022 00:00 1847 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a demarat proceduri de recuperare a sumelor poprite, înștiințând mai multe instituții în vederea indisponibilizării eventualelor sume ce i se cuvin debitorului sau aflate în conturile acestuia
  • Este vorba despre popriri pe conturile lui Nicușor Constantinescu, fost președinte al administrației județene
  • Acestea au fost emise în baza deciziilor și sentințelor judecătorești, conform codului de procedură fiscal
  • La sfârșitul lunii ianuarie 2022, instituția a încheiat și un proces-verbal de sechestru pe bunurile lui Constantinescu
 

 
În baza unor sentințe judecătorești, Consiliul Județean Constanța a instituit în această lună o nouă decizie de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu.
 
Somația vizează recuperarea unor prejudicii aduse bugetului județului Constanța, din timpul mandatului de președinte al CJC a lui Constantinescu.
 
Și anul trecut, administrația județeană a emis peste 25 adrese de poprire, care au fost expediate și  la adresa de domiciliu a fostului șef al CJC.
 
Popririle au fost emise în baza deciziilor și sentințelor judecătorești, conform codului de procedură fiscală, vezi secțiunea “documente”.

La sfârșitul lunii ianuarie 2022, instituția a încheiat și un proces-verbal de sechestru pe bunurile lui Constantinescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
În baza unor sentințe judecătorești, CJC a instituit noi decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

CJC a instituit 25 decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

Nicuşor Constantinescu, executat silit! A fost somat, atât în penitenciar, cât şi la domiciliu, să restituie un prejudiciu Consiliului Judeţean Constanţa. A refuzat (document)

Nicuşor Constantinescu, executat silit în alte şase dosare pentru prejudicierea bugetului Consiliului Judeţean Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii