Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O judecătoare de la Curtea de Apel Constanța și două de la Tribunalul Constanța se pensionează!

ro

11 Oct, 2023 16:14 1438 Marime text


Magistrații Octavia Isabela Lupașcu, de la Curtea de Apel Constanța, alături de Melentina Nicoleta Mirică și Daniela Călin, de la Tribunalul Constanța, ies la pensie!
 
Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat cu unanimitate, în ședința de azi, 11 octombrie 2023, cererile magistraților constănțeni de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării.
 
Acum, solicitările vor fi transmise Președintelui României, pentru semnarea decretelor privind eliberarea din funcție, prin pensionare.
 
În aceeași ședință, a fost aprobată și solicitarea de pensionare formulată de magistratul Eugen Emil Paralescu, de la Judecătoria Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Laura Constandin, șeful AJPIS Constanța, termen azi la Tribunal în proces cu Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii