Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:14 09 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrați aproape de 10! Judecătorii din Constanța, promovați la concursul CSM! LISTĂ (DOCUMENT)

ro

05 Nov, 2022 00:00 1829 Marime text
  • Numai unul dintre cele două posturi scoase la concurs în cadrul Secției penale a Curții de Apel Constanța a fost ocupat.
Judecătorii din Constanța au obținut punctaje de minim 9 la examenul de promovare efectivă în funcțiile de execuție desfășurat de Consiliul Superior al Magistraturii în perioada mai – octombrie 2022!
 
Informațiile privind punctajul obținut de judecătorii constănțeni au fost publicate de Consiliul Superior al Magistraturii, în Tabelul candidaților admiși.
 
Conform sursei citate, în cazul Curții de Apel Constanța și al instanțelor arondate acesteia, a fost declarată admisă magistratul Ștefania Pîrlogea, pentru Secția penală și pentru cauze penale cu minori și familie a instanței supreme din Constanța, aceasta având un punctaj de evaluare 94.00.
 
Numai unul dintre cele două posturi scoase la concurs în cadrul Secției penale a Curții de Apel Constanța a fost ocupat.
 
În continuare, la Secția a II-a Civilă, de insolvență, litigii cu profesioniști și societăți a Curții de Apel au fost declarați admiși magistrații Cristina Constantinescu, Octavia-Isabela Lupașcu și Elena Laura Suliman, cu punctaje de 94.00, respectiv câte 93.00 de puncte.
 
La această secție au fost ocupate toate cele trei posturi scoase la concurs.
 
În ce privește Secția de Contencios administrativ și fiscal a Curții, au fost scoase la concurs două posturi, acestea fiind ocupate de magistrații Maria Timoașcă (94.00 de puncte) și, respectiv, Marilena Victoria Mircioi (93.00 de puncte).
 
Nu în ultimul rând, pentru Tribunalul Constanța, instanță arondată Curții de Apel, din cele trei posturi scoase la concurs în cadrul Secției I Civile au fost ocupate două, fiind declarați admiși magistrații Roxana Elena Doicescu (punctaj 92.00) și, respectiv, Laura Ioana Pecheanu (90.00 de puncte).
 

În Secțiunea Document puteți consulta tabelul complet cu judecătorii declarați admiși la concurs, pentru întreaga țară, pus la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, de mâine
Noi președinți în Curtea de Apel Constanța și Tribunalul Constanța, votați cu unanimitate la CSM!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii