Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă administrată de un fost candidat la Primăria Constanța, la judecată cu actualul edil

ro

14 Feb, 2024 21:07 927 Marime text
Foto: UnsplashPe rolul Tribunalului Constanța se află dosarul 2802/118/2023 ce are ca obiect „ obligaţia de a face “.  Dosarul a fost înregistrat la data de 12 aprilie 2023 la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, fiind în stadiul de fond, iar ultima modificare a fost operată în data de 13 februarie 2024.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt SC KOONG BTT SRL cu sediu ales la AVSRL în calitate de Reclamant și Primarul Municipiului Constanța în calitate de pârât.

La termenul din 13 februarie 2024 instnața a respins cererea de chemare în judecată.

„Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Koong BTT S.R.L. în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Constanţa, ca rămasă fără obiect. Respinge cererea reclamantei de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtului de obligare a reclamantei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, la data de 13.02.2024.

Despre Koong BTT SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 14 februarie 2024, societatea a fost înființată în anul 2022 și are sediul în Strada Stefan Mihaileanu, Nr. 51, Constanța Județ Constanța.
Societatea se ocupă cu „Restaurante“.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 149.945 lei, pierdere de 226.628 lei și 11 angajați.

Unic asociat este Maria Budi, iar administrator este Ion Budi. Maria Budi mai figurează ca unic asociat la Luv Event SRL, iar Ion Budi ca administrator la Luv Event SRL și Luv Somebody SRL.

Ion Budi este fost candidat la Primăria Constanța, la scrutinul din 2016, unde a candidat independent. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Luv Somebody, firmă administrată de Ion Budi, la judecată cu Consiliul Local Constanța! Administrația locală a făcut apel
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii