Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun candidat pentru DNA Constanța

ro

10 Sep, 2020 00:00 1931 Marime text
  • Pentru Serviciul Teritorial Constanța al Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost pus la bătaie un post de execuție, nu există niciun candidat.
  • Candidații ar fi trebuit să aibă o vechime de cel puțin zece ani în funcția de procuror sau judecător.

Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publice lista procurorilor a căror candidatură a fost admisă pentru concursul de numire la structurile anticorupție din Capitală și din țară.
 
Potrivit listei CSM, pentru Serviciul Teritorial Constanța al Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost pus la bătaie un post de execuție, nu există niciun candidat.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, în anunțul privind organizarea concursului se preciza că persoana care își dorește postul la DNA trebuie să nu fi fost sancționată disciplinară, să aibă o bună pregătire profesională și să aibă o conduită morală ireproșabilă.
 
De asemenea, candidații ar fi trebuit să aibă o vechime de cel puțin zece ani în funcția de procuror sau judecător.
 
Concursul constă într-un interviu și o probă având ca obiect evaluarea a cinci rechizitorii sau a a altor acte profesionale alese aleatoriu, precum și a altor acte întocmite de candidați și considerate relevante de aceștia, din ultimii cinci ani de activitate.
 
Alături de postul de la Constanța, fuseseră scoase la concurs în total 37 de posturi de procuror DNA, în cadrul Structurii Centrale, dar și la alte servicii teritoriale din țară.
 
Așa cum am precizat anterior, potrivit listei publicate de Consiliul Superior al Magistraturii, pentru DNA Constanța nu este înscris niciun candidat, astfel că ehcipa procurorilor anticorupție de la malul mării nu se va mări, momentan.
 
Citește și:

„Procurorul șef birou” trimis în judecată de DNA Constanța rămâne în arest preventiv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii