Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemulţumiri după achitarea omului de afaceri Fati Marian Sorin, de la hotelul Minerva din Mamaia!

ro

03 Sep, 2023 17:00 1270 Marime text
 
 
 
  • Conform portalului instanțelor de judecată, decizia de achitare a fost contestată atât de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, cât și de Statul Român, prin ANAF, dar și de Fati Marian Sorin.
  • Contestațiile au fost trimise spre soluționare Curții de Apel Brașov, primul termen fiind stabilit pentru data de 12 septembrie 2023. 
  • Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
 
Nemulţumiri după achitarea omului de afaceri Fati Marian Sorin, de la hotelul Minerva din Mamaia, acesta fiind trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.
 
Prin Hotărârea nr. 152/2023 din 10.07.2023, Tribunalul Brașov a decis achitarea lui Fati Marian Sorin, pentru evaziune fiscală și delapidare cu consecinţe deosebit de grave, și a încetat procesul penal pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie la fals intelectual.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, decizia de achitare a fost contestată atât de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, cât și de Statul Român, prin ANAF, dar și de Fati Marian Sorin.
 
Contestațiile au fost trimise spre soluționare Curții de Apel Brașov, primul termen fiind stabilit pentru data de 12 septembrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro și Registrului Comerțului, Fati Marian Sorin a figurat în Fati M.Club SRL (radiată) specializată în hoteluri și alte facilități de cazare similare, a avut sediul social în Mamaia, Complex Hotelier Mercur Minerva, Bloc Complex, Constanța, Județ Constanța, iar pentru anul 2014 a raportat un profit net de 523.896 de lei.
 
Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cine-l judecă pe Cristian Radu, primarul din Mangalia! (DOCUMENT)
 
„Lumea moare pentru mai puțini bani decât la Mangalia“
Control judiciar menținut pentru trei afaceriști din București, trimiși în judecată de DNA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii