Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya, arestați preventiv

ro

08 Jul, 2017 15:05 1900 Marime text
Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya, cetățeni bulgari, ambii suspectați de trafic de migranţi în formă calificată, au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată în urmă cu putin timp de Tribunalul Constanța și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. 

Conform procurorilor, în fapt, la data de 6 iulie, organele de poliție de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă au depistat, cu ocazia efectuării unui control pe drumul european E675 Negru Vodă – Constanța, la ieșirea din localitatea Negru Vodă, două autovehicule marca Mercedes Benz, înmatriculate în Bulgaria, conduse de inculpaţii MUSTAFA HYUSEIN DZHEVDET și HALIL ERDZHAN EMBIYA, în care se aflau 3 adulţi şi 2 minori, cetăţeni irakieni, care aveau ca scop să ajungă în Germania.

De asemenea, cu ocazia percheziţiei, în automobilul aparţinând inculpatului HALIL ERDZHAN EMBIYA a fost depistat un pistol, cu gaz, marca Ekol special 99, calibru 9 mm, care face parte din categoria celor supuse autorizării şi care a fost introdus în ţară, fără autorizare şi fără a deţine permisul special.
Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii