Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunerile pentru ocuparea funcțiilor de șef la DNA, Parchetul General și DIICOT au fost anunțate. Despre cine este vorba

ro

21 Jan, 2020 10:44 1900 Marime text

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat azi că o propune pe Giorgiana Hosu pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Mai mult,
Cătălin Predoiu a mai anunţat că îl propune pe Crin Bologa pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). De asemenea, Gabriela Scutea va fi propusă pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

De menționat că pentru șefia DNA s-a înscris la concurs și Camelia Elena Grecu este fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în prezent fiind procuror şef serviciu în structura centrală a DNA. De asemenea,  pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism s-au înscris cinci magistraţi, printre ei aflându-se și Teodor Niţă, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.  

Sursa foto: facebook/ Cătălin Predoiu 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii