Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:02 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost angajat al Poliției Militare din Tulcea, în arest la Constanța

ro

15 Oct, 2021 12:50 1821 Marime text

 
Curtea de Apel Constanta a decis mentinerea în stare de arest preventiv a unui fost angajat al Poliției Militare din Tulcea. Bărbatul este acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată.
 
Tot în arest preventiv rămân, ca urmare a deciziei judecătorilor, alți doi inculpați din prezenta cauză.
 
În primă instanță, fostul militar a fost condamnat la cinci ani de închisoare.   
 
În privința acestuia, procurorii DIICOT au reținut că, în perioada 24.12.2019 – 03.02.2021, prin mai multe acte materiale ar fi deținut în vederea comercializării, a vândut /a oferit gratis spre consum mai multor persoane substanțe cu efect psihoactiv de tipul ecstasy, cannabis, amfetamină, rezină de cannabis și că, în acest mod, ar fi săvârșit infracțiunea de trafic de droguri de mare risc și de risc în formă continuată.
 
La termenul de judecată din iunie 2021, prezenți fiind în fața instanței, inculpații au arătat că cele consemnate în rechizitoriu sunt reale, le recunosc, nu doresc administrarea de noi probe urmând a beneficia de prevederile referitoare la reducerea limitelor de pedeapsă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tulcea
Militar în timpul zilei, traficant de droguri noaptea (motivare)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii