Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metoda ,,lover-boy” Mascații de la DIICOT, percheziții la Tulcea. Mandatele de arestare, contestate

ro

18 Jul, 2021 11:00 2864 Marime text

 
Zilele trecute, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat percheziții la persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism.
 
Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 persoane, dintre care una minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei, prin metoda ,,lover-boy”.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, actele a două autoturisme, un înscris, o agendă și 1.600 de euro.
 
Polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere, față de cele două persoane, de 28 și 30 de ani, ambele din județul Tulcea, bănuite de trafic de minori și proxenetism.
 
Cei doi au fost arestați preventiv, iar acum solicită să fie puși în libertate.  
 
Cererile vor fi analizate zilele următoare de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța.
 
La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii