Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medic de familie din Constanța, trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Procesul amânat (video)

ro

09 Sep, 2021 00:00 18735 Marime text

 
  • Medicul de familie a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea. Pe raza localității Lazu, femeia nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, context în care a fost lovită în plin, în partea din spate, de un alt autoturism, condus de Andrei I., un tânăr de 23 de ani, din Constanța.
 
Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au acordat un nou termen în dosarul privind accidentul rutier mortal din data de 21 noiembrie 2017, pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea, pe raza localității Lazu.
 
În prezenta cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată atât a medicului de familie, cât și a celuilalt conducător auto. Ambii sunt acuzați de ucidere din culpă.
 
Noul termen a fost stabilit pentru jumătatea lunii viitoare.  
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 noiembrie 2017, la ora 08.08, Nicoleta P., o femeie, de 58 de ani, din Constanța, medic de familie, a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea. Pe raza localității Lazu, femeia nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, context în care a fost lovită în plin, în partea din spate, de un alt autoturism, condus de Andrei I., un tânăr de 23 de ani, din Constanța.
  
În urma accidentului rutier a rezultat inițial rănirea gravă a unei femei, de 66 de ani, din constanța, pasageră în primul autoturism, fost secretar al comunei Amzacea. Din păcate pacienta rănită grav în accident a decedat.
 
Așa cum arătam și mai sus, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată atât a medicului de familie, cât și a celuilalt conducător auto, pentru ucidere din culpă.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Accident transmis live pe Facebook
S-a motivat cea mai mare condamnare pentru ucidere din culpă aplicată vreodată în Dobrogea!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii