Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LISTĂ! Mai mulți judecători părăsesc sistemul prin pensionare

ro

10 Mar, 2023 10:27 1770 Marime text



Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind: (unanimitate)
 
1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Tomescu Marioara Carmen, judecător la Curtea de Apel Craiova.
2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Păun Steluţa Mirela, judecător la Curtea de Apel București.
3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului judecător Obrejamanolache Nelu-Iustinian, președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Iași.
4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului judecător Onofreiciucdranca Gheorghe, delegat în funcţia de preşedinte al Secției a II-a civile a Tribunalului Suceava.
5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Cotoi Diana-Mihaela, judecător la Tribunalul Olt.
6. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Muntean Codruţa Elena, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Sibiu.
7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Moş Petrina, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Brașov.
8. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Mara Artemis Simona, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Brașov.
9. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului Drăgan Mitu, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
10. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Mărginean-Cătinean Candidia-Laura, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Dej.
11. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Beldianu Diana Cristina, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Sectorului 6
Bucureşti.
 
De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renunțarea la: (unanimitate)
- cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, a doamnei Nanea-Paraschiv Mariana-Nicoleta, judecător la Curtea de Apel Alba Iulia.
- cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, a domnului judecător cu grad profesional de curte de apel Ionescu Remus Gheorghe, președinte al Secției penale a Tribunalului Gorj.
 
 PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii