Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis a semnat! Un judecător, un general de brigadă și un procuror părăsesc sistemul prin pensionare

ro

31 Jul, 2023 12:07 1389 Marime text
 
 
  • Decretele semnate azi, 31 iulie 2023, de președintele României, Klaus Iohannis îi vizează pe: procuror Sorin-Costel Corlățeanu, general de brigadă - cu o stea Gabria Elena Sîrbu, din Ministerul Apărării Naționale, dar și pe Dalia Bălăceanu, judecător de Vâlcea.
 
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 31 iulie 2023, decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui Sorin-Costel Corlățeanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel.
 
Conform datelor oficiale, magistratul se pensionează.
 
Tot azi, Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a Gabrielei Elena Sîrbu, general de brigadă - cu o stea, din Ministerul Apărării Naționale, începând cu data de 05 septembrie 2023.
 
În final, președintele României, Klaus Iohannis a semnat și decretul privind eliberarea din funcția de judecător a Daliei Bălăceanu, la Tribunalul Vâlcea, delegată în funcția de președinte al Secției I civilă a acestei instanțe (pensionare).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Trei judecători cer să fie eliberați din funcție, prin pensionare! Iată cine sunt
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii