Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Magistratul Corina Elena Stere, propusă adjunct în Parchetul Judecătoriei Constanța

ro

26 Nov, 2023 11:39 933 Marime text


Magistratul Corina Elena Stere, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost propusă pentru delegare pe cel de-al doilea post de prim-procuror adjunct al unității de anchetă.
 
Propunerea vine după ce nu mai departe de săptămâna trecută, Consiliul Superior al Magistraturii a decis numirea în funcția de adjunct al PJ Constanța a magistratului Veronica Jalbă, după delegări succesive în funcție.
 
Acum, magistratul Corina Elena Stere a fost propusă pentru delegare, de asemenea, pe una dintre cele două funcții de prim-procuror adjunct al unității de parchet.
 
Propunerea va fi analizată de Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței de marți, 28 noiembrie 2023.
 
Corina Elena Stere a fost numită în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în baza Decretului 1224/2019 al Președintelui României.
 
Prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța este magistratul Mihai Alexandru Stanciu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Corina Eugenia Jianu, președintele Secției a II-a civile din Tribunalul Constanța, se pensionează!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii