Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Anca Ramona Micu, noul prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

ro

24 Nov, 2023 13:20 1641 Marime textSecţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a Ancăi Ramona Micu, procuror în cadrul acestei unități de parchet.

Delegarea este valabilă începând cu data de 22 noiembrie 2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a lui Dorin George Preduț, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 22.11.2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
Recent, Secţia pentru Procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a dispus încetarea mandatului în funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a magistratului Andra Georgiana Vasile.
 
Potrivit datelor oficiale, decizia este valabilă începând cu data de 15.11.2023, ca urmare a numirii în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, începând cu aceeaşi dată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și      
 
Șef nou în Parchetul Tribunalului Constanța. Ales cu unanimitate, pentru maxim șase luni! (DOCUMENTE)

CSM a încetat mandatul prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, numit la DIICOT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii