Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Hunedoara Tânărul acuzat că și-a aruncat iubita de la etajul al treilea a fost reținut

ro

06 Feb, 2022 12:09 1231 Marime text


Tânăra de 18 ani, din Călan, județul Hunedoara, care ar fi fost agresată de iubitul ei și împinsă pe fereastră de la etajul al treilea al unui bloc din localitate, vineri seara, 4 februarie, a fost transferată de la spitalul municipal din Hunedoara la o clinică din Timișoara.

Aceasta a suferit leziuni grave în zona capului, dar a supraviețuit căderii de la înălțime, potrivit zhd.ro.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, cel suspectat de comiterea agresiunii a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

Amintim că, în urma unui conflict, un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Călan și-a aruncat, vineri, iubita pe geam, de la etajul al treilea. 

„În jurul orei 18:00, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul și-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3

Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale.

Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de față în custodia polițiștilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua măsurile legale”, a declarat comisar-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Sursa foto: Pixabay
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii