Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Cei trei bărbați arestați după sustragerea unui autovehicul cer să fie puși în libertate

ro

03 Aug, 2021 10:18 1619 Marime text

 
Cei trei bărbați arestați de Judecătoria Medgidia după sustragerea unui autovehicul cer să fie puși în libertate
 
Solicitările inculpaților se vor fi judecate zilele acestea de Tribunalul Constanța. 
 
Amintim că pe data de 01 august 2021 polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au reținut pentru 24 de ore trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei.
 
Astfel, la aceeași dată, în jurul orei 04.50, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la sustragerea autoturismului său, care se afla parcat în fața locuinței din localitatea Potârnichea, moment în care unul dintre presupușii autori l-ar fi amenințat cu acte de violență pentru a-și asigura scăparea.
 
La scurt timp, polițiștii au găsit vehiculul staționat pe o stradă din localitatea Potârnichea, iar la un moment dat au observat un moped, pe care se aflau trei persoane, al cărui conducător a încercat să fugă de echipajul de poliție, virând pe un drum agrigol, moment în care acesta s-a dezechilibrat și a căzut la sol.
 
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice. În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.
 
După emiterea mandatelor de arestare preventivă, cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii