Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:15 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident fără precedent în Poliţia din Constanţa!

ro

05 May, 2018 00:00 2855 Marime text
Incident fără precedent în Inspectoratul de Poliţie al judeţului Constanţa! Un poliţist din localitatea Siliştea, judeţul Constanţa, a fost stropit cu sânge provenit de la un bărbat infectat cu HIV.
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cel în cauză este suspectat că, pe data de 18 aprilie, în sediul de Poliţie din Siliştea, ştiind că este infectat cu HIV, cu ajutorul unui creion, şi-a făcut o rană la o mână, după care s-a îndreptat spre poliţistul care îl audia şi l-a stropit pe acesta cu sânge.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a admis propunerea de arest la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Instanţa a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat pentru o durată de 30 zile.
 
„Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte din comuna Horia, satul Tichileşti, Constanţa - domiciliul mamei sale (...) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoana vătămată sau membrii de familie ai acesteia, cu martorii din prezenta cauza. În baza art. 221 alin. (4) C. proc. pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi“, conform minutei.
 
În continuare, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările specifice sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii