Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre importantă pentru Garda de Coastă, publicată în Monitorul Oficial!

ro

13 Sep, 2018 00:00 1461 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea privind trecerea unor construcţii aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Garda de Coastă, din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi valorificării.
 
Prin intermediul hotărârii mai sus precizate s-a aprobat trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi valorificării a unor construcţii aflate în administrarea Gărzii de Coastă.
 
La solicitarea cotidianului ZIUA de Constanţa, oficialii Gărzii de Coastă au răspuns că imobilele la care se face referire sunt amplasate în judeţul Constanţa, respectiv în Portul Constanţa - Dana 0 (aparţinând Grupului Nave Constanţa), în sat Vadu - comuna Corbu (aparţinând Punctului de Lucru Vadu) şi în comuna Ostrov - Regie Ostrovit (aparţinând Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov). Aceste construcţii aveau diferite destinaţii, în funcţie de zona în care sunt amplasate, respectiv: - la Grupul de Nave Constanţa: şopron auto, magazie muniţii şi bordei alimente; - la Punctul de Lucru Vadu: pavilion administrativ, magazie, grajd, magazie muniţie, wc, bordei, depozit combustibil lichid şi cocină porci; - la Sectorul Poliţiei de Frontieră Ostrov: bordeie şi WC.
 
Imobilele vor rămâne în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Garda de Coastă, trecerea construcţiilor din domeniul public al statului în domeniul privat făcându-se în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi demolării acestora.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii