Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:15 23 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup infracţional organizat! Ce a făcut azi femeia grațiată în 2014 de Traian Băsescu şi recent condamnată la Constanţa

ro

28 Dec, 2017 18:54 1495 Marime text
Femeia graţiată în 2014 de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, din motive umanitare, şi recent condamnată la Constanţa, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, este nemulţumită de pedeapsa primită.
 
Ea a contestat, azi, la Curtea de Apel Constanţa decizia Tribunalului Constanţa prin intermediul căreia a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare.
 
Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.
 
Amintim că, zilele trecute, Tribunalul Constanţa a dispus azi condamnarea, în primă instanţă, a mai multor persoane suspectate că acţionau prin „metoda pomana“.
 
Conform magistraţilor, unii dintre ei aveau rolul de a aborda victimele infracţiunilor, de cele mai multe ori persoane vârstnice, trecute de 80 de ani, şi, sub diferite pretexte, respectiv oferirea de alimente cu titlu de pomană în memoria unei persoane decedate sau achiziţionarea de electrocasnice vechi ori de sticle şi borcane, le-au câştigat acestora încrederea şi au pătruns în locuinţele mai multor persoane vătămate domiciliate în zece judeţe ale țării, respectiv judeţele Constanţa, Galaţi, Vrancea, Giurgiu, Gorj, Vâlcea, Olt, Călăraşi, Argeş şi Prahova, precum şi în municipiul Bucureşti, de unde au încercat să sustragă sau au sustras bijuterii din aur, bunuri de valoare şi sume importante. Printre condamnaţi se află şi femeia graţiată în 2014 de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, din motive umanitare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii