Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia graţiată de Traian Băsescu, în arest la domiciliu. Decizia judecătorilor din Constanţa, definitivă

ro

21 Mar, 2018 00:00 1880 Marime text
Femeia graţiată în 2014 de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, din motive umanitare, şi recent condamnată la Constanţa, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, rămâne în stare de arest la domiciliu. Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii din Curtea de Apel Constanţa.
 
Amintim că, în primă instanţă, Tribunalul Constanţa i-a aplicat femeii cinci ani de închisoare cu executare.

Femeia graţiată în 2014 de fostul preşedinte al României este suspectată că făcea parte dintr-un grup acuzat că acţiona prin „metoda pomana“.
 
Conform magistraţilor, unii dintre ei aveau rolul de a aborda victimele infracţiunilor, de cele mai multe ori persoane vârstnice, trecute de 80 de ani, şi, sub diferite pretexte, respectiv oferirea de alimente cu titlu de pomană în memoria unei persoane decedate sau achiziţionarea de electrocasnice vechi ori de sticle şi borcane, le-au câştigat acestora încrederea şi au pătruns în locuinţele mai multor persoane vătămate domiciliate în zece judeţe ale ţării, respectiv judeţele Constanţa, Galaţi, Vrancea, Giurgiu, Gorj, Vâlcea, Olt, Călăraşi, Argeş şi Prahova, precum şi în municipiul Bucureşti, de unde au încercat să sustragă sau au sustras bijuterii din aur, bunuri de valoare şi sume importante.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii