Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniță nouă în localitatea Cuza Vodă. Cât costă lucrările (document)

ro

06 Aug, 2020 00:00 3610 Marime text
  • Master Building Construct SRL va furniza servicii de servicii de proiectare în construirea gradinitei cu program prelungit din comuna Cuza Vodă. 
  • Primăria comunei Cuza Vodă  a încheiat un contract de furnizare  servicii de proiectare în construirea gradiniței cu program prelungit din comună. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Proiectare si Executie "Lucrari de construire grădiniță cu program prelungit pentru 3 grupe și împrejmuire teren în comuna Cuza Vodă, jud Constanta" ".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor de proiectare  este  asocierea Master Building Construct SRl - Project-ANK Util SRL. Valoarea contractului este de 1.455.653 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 21.07.2020. 
 

Descrierea contractului 

 
Servicii de reparare și de întreținere a vehiculelor și a echipamentelor aferente și servicii conexe pentru autosanitare, conform Caietului de sarcini.
 
Numele persoanelor ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante, a celor cu putere de reprezentare din partea furnizorului de servicii auxiliare precum și a celor implicați în procedura din partea acestuia din urma sunt: Dulgheru Viorel - primar; Mihai Vancea - viceprimar; Silvia Gheorghe – secretar; Personal din aparatul propriu al primăriei implicat în derularea procedurii: Iosif Violeta Iuliana, Solomon Lucian Dumitru, Mocanu Luciana; Consilieri locali: Banu Cojocaru Vasile, Banu Gheorghe, Dumitru Eugen, Gheorghe Costinel, Stan Nicolae, Mihai Gheorghe, Mihai Ion, Ovezea Ștefan, Jitaru Constantin, Solomon Dumitru, Stănescu Daravin, Vasile Ionuț; Ovidiu Vașincu – furnizor servicii de consultanță în managementul investiției.
 
Firma câștigătoare este Master Building Construct SRL.
 

Master Building Construct SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul social Satul în municipiul Medgidia, județul Constanţa.Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din: 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Radu Sorin-Elvis, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% și Platon Eva-Raisa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și: 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii