Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Becali, fără avocat la Judecătoria Constanța în dosarul în care a fost acționat în instanță de Primarul Municipiului!

ro

14 Apr, 2023 00:00 5556 Marime text
 
 
  • Potrivit unor surse din Primăria Constanța, George Becali deține o vilă în cartierul Tomis Plus, pe care ar fi ridicat-o fără să respecte întru totul autorizația de construire.
  • Municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru a-l sancționa, iar în cele din urmă au decis să acționeze în instanță pentru desființarea lucrărilor excedentare.
  • Mai exact, Primăria Constanța cere în instanță, conform surselor, desființarea doar parțială a lucrărilor efectuate (cele care nu se regăseau în autorizație), conform surselo noastre.
 
Zilele trecute, la Judecătoria Constanța a avut loc primul termen în dosarul în care Primarul Municipiului Constanta l-a chemat în judecată pe omul de afaceri George Becali!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru jumătatea lunii viitoare, pentru lipsă de apărare pârât (George Becali).
 
Conform portalului instanțelor de judecată, în cauză, Primarul Municipiului Constanta are calitatea de reclamant, iar Becali George de pârât.
 
Dosarul 32717/212/2022 - cu obiect autorizare desfiinţare lucrări (legea 50/1991) - a fost înregistrat pe rolul Secţiei civilă a Judecătoriei Constanța pe data de 22 decembrie 2022.
 
Amintim că, potrivit unor surse din Primăria Constanța, George Becali deține o vilă în cartierul Tomis Plus, pe care ar fi ridicat-o fără să respecte întru totul autorizația de construire.
 
Municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru a-l sancționa, iar în cele din urmă au decis să acționeze în instanță pentru desființarea lucrărilor excedentare.
 
Mai exact, Primăria Constanța cere în instanță desființarea doar parțială a lucrărilor efectuate (cele care nu se regăseau în autorizație), conform surselo noastre.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Chițac cere USR să iasă de la guvernarea locală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii