Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Francisc Nemeth și Mihaela Cristina Mocanu rămân vicepreședinții Curții de Apel Constanța! Maria Timoașcă și Angelica Neacșu, reconfirmate președinți în Curtea de Apel și Tribunal

ro

18 Jun, 2024 15:09 562 Marime text
  • Hotărârile au fost luate de Secția pentru Judecători a CSM, cu unanimitate, doar pentru prelungirea delegării magistratului Francisc Nemeth ca vicepreședinte fiind exprimat un vot împotrivă și opt pentru.
Magistrații Francisc Nemeth și Mihaela Cristina Mocanu rămân cei doi vicepreședinți ai Curții de Apel Constanța, în urma deciziei de astăzi, 18 iunie 2024, a Consiliului Superior al Magistraturii!
 
La rândul său, magistratul Maria Timoașcă rămâne președintele delegat al Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții, iar magistratul Angelica Neacșu rămâne președintele Secției a II-a Civile a Tribunalului Constanța.
 
Hotărârile au fost luate de Secția pentru Judecători a CSM, cu unanimitate, doar pentru prelungirea delegării magistratului Francisc Nemeth ca vicepreședinte fiind exprimat un vot împotrivă și opt pentru.
 
Astfel, delegările magistraților Francisc Nemeth și Mihaela Cristina Mocanu au fost prelungite începând cu data de 9 iulie 2024, până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Delegarea magistratului Maria Timoașcă a fost prelungită de la 12 iulie 2024 până la revenirea titularului (magistratul Francisc Nemeth) pe post, dar nu mai mult de șase luni.
 
Totodată, delegarea magistratului Angelica Neacșu ca președinte al Secției a II-a Civile a Tribunalului a fost prelungită începând cu data de 2 iulie 2024, până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Gigi Valentin Ștefan nu rămâne procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța! CSM a respins propunerea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii