Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant în zona Gării CFR din Constanţa! Minoră şantajată de „reprezentantul“ unei agenţii de modelling. Poze nud şi topless

ro

04 May, 2018 00:00 5737 Marime text
Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru şantaj şi violarea vieţii private, un bărbat de 35 de ani, din municipiu, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare. Cel deferit Justiţiei, necăsătorit, fără ocupaţie şi fără antecedente penale, a recunoscut săvârşirea faptei şi astfel a beneficiat de reducerea pedepsei.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, anul trecut, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, inculpatul ar fi şantajat o minoră, de 16 ani, din Constanţa, ameninţând-o că, dacă nu acceptă să întreţină relaţii sexuale cu el şi să îi dea 300 de lei, va publica mai multe fotografii stânjenitoare în care fata apare nud.
 
Audiată fiind, minora a declarat în faţa magistraţilor că inculpatul i-a spus iniţial că lucrează pentru o agenţie de modelling, context în care i-a solicitat o fotografie în costum de baie. Tânăra a acceptat şi i-a trimis inculpatului poza în cauză, iar după câteva zile, tot la solicitarea bărbatului, fata i-a trimis acestuia alte fotografii nud şi topless.
 
Aproape de jumătatea anului trecut, în zona Gării CFR din municipiul Constanţa a fost organizat un flagrant, pentru prinderea inculpatului.
 
Fata s-a întâlnit cu bărbatul, iar cel din urmă i-a spus că va şterge pozele nud şi topless doar dacă acceptă să meargă cu el într-un apartament pentru a întreţine relaţii sexuale. În acest timp, planul inculpatului a fost dat peste cap de poliţiştii constănţeni, care l-au încătuşat pe individ.
 
Ajuns în faţa magistraţilor, inculpatul a recunoscut toate acuzaţiile aduse de procurori, astfel el beneficiind de reducerea pedepsei. Recent, judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au dispus condamnarea definitivă a inculpatului la doi ani de închisoare cu executare, hotărârea fiind definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii