Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant! Bărbat prins după ce și-a expus părțile intime pe scările către Plaja Modern. Începe judecata

ro

17 Oct, 2021 13:34 1599 Marime text

 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în vârstă de aproximativ 65 de ani, din Constanța, acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
În fapt, conform rechizitoriului, cetățeanul este acuzat că, la data de 11 martie 2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla pe scările de acces către Plaja Modern, s-ar fi masturbat în public provocând indignarea trecătorilor.
 
Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privind pe inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de 375 Cod penal., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii