Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de anchetă în cazul flagrantului de pe autostrada A2 București – Constanța!

ro

07 Oct, 2020 00:00 2192 Marime text
  • Inculpații sunt acuzați că ar fi transportat, în plafonul vehiculului,47 de grame de cocaină, pe autostrada A2 București – Constanța.
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au finalizat cercetările specifice în dosarul în care trei persoane, bănuite de trafic de droguri de mare risc, au fost prinse în flagrant pe Autostrada A2, București – Constanța. 
 
Ieri, Tribunalul Constanța, instanță investită cu soluționarea cauzei, a decis ca unul dintre cei trei inculpați să rămână în stare de arest preventiv. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța. 
 
Amintim că, la data de 11 septembrie, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au prins în flagrant delict trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict trei persoane, în timp ce ar fi transportat, în plafonul vehiculului,47 de grame de cocaină, pe autostrada A2. Totodată, la controlul vehiculului în cauză, polițiștii au găsit o cantitate foarte mică de marijuana.
 
Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit din Germania în vederea vânzării către consumatori.
  
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, Brigăzii de Poliție Autostrăzi, Gărzii de Coastă (un echipaj canin) și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.
 
Citește și 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii