Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie ucisă și aruncată în Dunăre Presupusul criminal din Ghindărești cere să fie eliberat

ro

24 Dec, 2020 00:00 1540 Marime text
  • După agresiune, inculpatul a transportat-o și a aruncat-o pe concubina sa în fluviul Dunărea, aflat la o distanță de cca 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat și obținut arestarea preventivă a unui bărbat (T.I.), în vârstă de 67 de ani, din comuna Ghindărești, pentru comiterea infracţiunii de omor.
 
Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că în cursul lunii septembrie 2020, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, inculpatul  T. I. a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu și de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit).
 
Conform anchetatorilor, pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: ,,echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă“.
 
După agresiune, inculpatul a transportat-o și a aruncat-o pe concubina sa în fluviul Dunărea, aflat la o distanță de cca 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec, fiind ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253.
 
Așa cum arătam și mai sus, presupusul criminal a fost arestat preventiv, decizia fiind luată de Tribunalul Constanța.
 
Nemulțumit de decizia magistraților, inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Constanța, la Curtea de Apel Constanța.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel, aceasta va fi definitivă.   
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 
Citește și
 
Crimă la Tulcea pedepsită cu 18 ani de închisoare. Ce a stabilit expertiza psihiatrică

Inculpatul, de sărbători, în arest la domiciliu!
Ultima decizie a judecătorilor în dosarul morții lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia


Crimă în zona Casei de Cultură din Constanța! Suspectul menținut în arest. Date din anchetă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii